#1

nike air max 1 sale nederland

in JOBS Wed Mar 25, 2015 11:49 am
by RitaGreeen • 9 Posts

De populaire lifestyle runner silhouet voor de dames, de Nike Air Max Thea, krijgt extra luid met deze nieuwste eye-brandende blik in nike air max 1 essential dames Cyber ​​- Vloeibare Kalk. Niet volt maar dicht bij, de neon-gekleurde Thea komt in een Cyber ​​mesh en synthetische bovenkant met bijna tonale Vloeibare Kalk zolen en Swooshes. De levendige Air Max Thea zal worden bij de hand bij geselecteerde Nike Sportswear retailers later dit voorjaar.
De Nike Air Max 1 gaat vol op utilitair met nike air max 1 sale deze nieuwste look, die enigszins militair geïnspireerde voelt op basis van de keuze van de materialen alleen. We hebben de loper gekleed in alle soorten weefsels gezien, maar dit paar bijna voelt als een combat boot en dat op zich is intrigerend genoeg om de Sneaker van de Week geworden.
Canvas en Hyperfuse spelen een zware rol in de bovenste van elk tonale colorway en de materialen die contrasteren elkaar goed. Echter, beide zijn nike air max 1 sale nederland duurzaam op hun eigen manier en waar de gesmolten rubber biedt bescherming tegen de elementen, de zware doek laat de voet ademen een beetje. In plaats van de tong tag is een klittenband lussenpool en klittenband patch naar een andere laag van textuur toe te voegen aan elke schoen.
Als je je afvraagt ​​wanneer deze schoon lopers zal landen op NikeLab, sites als hypebeast hebben de verwachte lancering set voor ergens in nike air max 1 leopard maart. Of het beige, grijs of zwart, zou elke look een geweldige aanvulling op uw huidige garderobe.


Scroll up


Visitors
5 Members and 17 Guests are online.:
Lxkorejses, Hispeed, Full Movies, goldenglobetv, Rokyitwik

We welcome our newest member: Lxkorejses
Board Statistics