#1

adidas originals skor dam

in Salary Structure Wed May 03, 2017 12:09 pm
by dianaallen48 • 5 Posts

På utsidan, Adidas Originals Skor lyser detta tekniska löparsko med dess frikopplade häl, och som är fäst till resten av skon med hjälp av ett högteknologiskt kolfiberplatta Uppmuntrade av Porsche bilar. Alla dessa komponenter utgör systemavbrott Bounce som lånar Vanligtvis skon dess namn. Bounce ger en jämn, stabil körning med användning gott om dämpning och smidighet för att driva löparna framåt. Resten av skon består av någon form av 3D ett stycke övre. Inte bara gör detta Förutsatt för dyrare utseende, adidas neo dam men det gör också att för någon form av sömlösa foder som erbjuder mycket färre chanser för hud ömhet. I stället för några detaljer längs fotstrycket, ger detta uppr konstant tryck tillsammans med stöd från alla vägen.

Ett par adidas originals skor dam Bounce S4 Lux går för ungefär $ 430, men tillgängligheten är gles. Många återförsäljare säljs ut, men skorna säljs fortfarande via Porsche Design. Sneaker finns i tre olika färger: centrala blå, kärnröd, tillsammans med kärnsvarta. För dem som är seriösa, kom ihåg att storlekarna är olika i U. K. Var noga med att du gör omvandlingen innan du lägger din order. Adidas och Carbon Inc har utvecklat den första masstillverkningsprocessen som tidigare inte möjliggör mellansula geometrier med banbrytande 3D-utskrivbara material, vilket ger vägen för anpassade, högklassiga skor som uppfyller de enskilda kundens exklusiva behov. Midsoles av Adidas högpresterande stövlar, Futurecraft 4D, har konstruerats med lätta och andningsbara syre med Digital Light Activity, en teknik som banbrytas av helt enkelt Carbon.

Futurecraft adidas originals skor herr 4Ds mellansula föds ut ur 17 många data, och presenterades i funktionell verklighet genom en början digital fotkomponentgenereringsprocess som eliminerade behovet av traditionell prototypning eller formning. Med den nya tekniken arbetar Adidas vid denna punkt på en helt annan skala och sportfunktionalitetskvalitet, som officiellt avgår via 3D-tryckning, vilket leder till att konservativ tillverkning inom idrottssektorn blir en ny dimension. Richard Liedtke, gruppansvarig ombord medlem som ansvarar för globala modeller, Adidas, sa: "Med en digital ljussyntese, vi företagen bortom begränsningar av tidigare, låsa upp en ny era genom design och tillverkning. En enda drivs av atletfiler och smidiga tillverkningstekniker. Genom att kartlägga en ny kurs för vår bransch kan vi släppa ut vår kreativitetstransformation, inte bara vad vi gör, utan hur du gör det. "


Scroll up


Visitors
3 Members and 8 Guests are online.:
tumiamar, misshuana, Uikynowik

We welcome our newest member: Umoo dkoxc
Board Statistics
The forum has 39981 topics and 42812 posts.

14 members have been online today:
fgcdhgfg, fifa16coins4u, girlhouse, joane harris, manisd pul, misshuana, qijirs, rsgoldfastcom, tumiamar, Uikynowik, Umoo dkoxc, xiao12345, yarcond, yaya2017