#1

Nike Air Max Thea Blauw Grijs 50% Korting

in Salary Structure Sat May 06, 2017 1:15 pm
by aeeBernie2 • 2 PostsDe Nike Air Max Thea Online Bestellen is een van die zeldzame paren Nikes die mannen naar de WMNS-categorie bekijkt en een beetje jaloers voelt. De schoen heeft dit afgelopen jaar in een aantal interessante materiaalkombinaties afgelegd en vandaag krijg je een betere blik op de Air Max Thea met een geweven bovenkant dat deel uitmaakt van een komende 'Glow in the Dark Pack', die de achterhak ziet en Air max unit licht op. Deze WMNS release heeft ook een verloopmidsole waar de overheersende kleur van electrisch paars tot wit wit wordt, terwijl accenten van volt de tong en veters raken om de gloed aan te passen.

De Nike Air Max Thea Kopen goedkoop lijkt een van die bubble bottomed NSW remixes te zijn die in de WMNS-categorie overblijft. Maar ondanks het uitsluitend vrouwenmodel, heeft het paar zich niet beperkt tot het meer girly einde van het kleuren spectrum. In feite is dit cherrywood-paar waarschijnlijk de meest vrouwelijke die we nog hebben gezien, en zelfs zijn diepe reds zouden niet te ver van de plaats uitgaan op een release voor het tegenovergestelde geslacht.

De nieuwe Nike Air Max Thea Ocean Fog Groothandel heeft een ding voor Flash Lime. Na het debuteren in een kleurweg gedoopt in de levendige groene schaduw, komt de Air Max Thea terug met een andere tonale bovenkant. Deze keer is het allemaal grijs omhoog, aangezien de Mercury en Mine Green tinten combineren om een ​​stevige verschijning te creëren. De Flash Lime komt binnen op de Air Max 90-leunende zool en een diagonaal gestreepte haklap die we op een paar Nike Sportswear releases hebben gezien.

De meeste Nike Sportswear's faux retro runners hebben gecombineerde elementen van stijlen die in het begin van het midden van de jaren negentig zijn uitgegeven. Dit neemt een beetje anders dan we zien lijnen van de Air Max 90, een versterkte zadel zoals de originele Air Maxim 1 en veel van het Hyperfuse lassen dat de afgelopen jaren albei klassiekers heeft bijgewerkt. Deze nieuwe Nike Air Max Thea Blauw Grijs 50% Korting komt ook in op het camo thema dat zich verspreidt over de NSW catalogus, zijn kleurweg en patroon lijken op een WMNS Air Max 1 Tape set om volgende maand vrij te geven.

Vergeet niet dat vreemde Nike Air Max 90 remix een paar maanden geleden opgevat werd die de Nike Air Max Kin heeft aangeduid? Zij komen inderdaad naar de detailhandel, het lijkt wel, maar met een naamwijziging. De definitieve versie zal bekend staan ​​als de Nike Air Max Thea Barely Volt lage prijzen, een modelnaam die besluit uit te gaan van het refereren van zijn 90 erfgoed.


Scroll up


Visitors
0 Members and 22 Guests are online.

We welcome our newest member: milrsid1
Board Statistics
The forum has 45971 topics and 48982 posts.

3 members have been online today:
blair2019, Hispeed, milrsid1