#1

adidas superstar 80s primeknit Dansk billige salg

in Salary Structure Fri Jun 02, 2017 2:10 pm
by shultoy • 9 Posts

Adidas NMD R2 adidas nmd r2 x white mountaineering er sat til debut i nogle kommende farveveje i sommer. I dag ser vi på tre adidas NMD R2 juli 2017 udgivelser til de varmere måneder. Adidas NMD fans vil gerne være klar over, at Adidas engagement i silhuetten ikke ser ud til at vække en smule. Tilføjelsen til alle de nyligt lækkede farveveje er dette par, en tonalrosa stil ved hjælp af skoens R2-version.

Tidligere i dag adidas ace 17+ purecontrol annoncerede adidas Soccer Blue Blast Collection, der består af adidas Ace 17+ PureControl designet i tre forskellige versioner. De tre versioner omfatter en model på stedet, caged og street versions. Adidas Ace 17+ PureControl Firm Ground Cleat vil være udstyret med et helt nyt Purecut Sock System, der bruger en 360 graders fuld Primeknit øvre dækket af en Ultratynde Non Stop Grip (NSG) film for at give øget grad af greb. Nedenfor finder du en Boost sål sammen med en Sprintframe sockliner også.

Adidas Stan Smith adidas stan smith børn er klar til at slå stranden scene i sommer, da vi giver dig et kig på en af ​​de nyeste farvestier, der tager en grafisk øvre. Dette par Stan Smiths kommer udført af en hvidhvid lærreds øvre, der tjener som Det perfekte lærred (ordsprog beregnet) til en overflod af strandinspireret broderi, der er placeret på skoen. Nogle af billederne set ovenpå omfatter en søstjerner, is, skateboard, flip flops, skaller, og meget mere. Nedenunder har vi en traditionel Stan Smith gummisål enhed lavet i offwhite. Planlægger du at slå stranden i sommer i dette par Stan Smiths? Se efter dem at komme til udvalgte adidas forhandlere i den nærmeste fremtid.

Adidas Superstar adidas superstar 80s primeknit fejrede sit 30-års jubilæum for længe siden, men har siden taget en bagsæde til en række silhuetter i de tre stripes katalog, der nu mere fokuserer på innovation og nye teknologier end noget andet. Det betyder ikke, at ikonet på 80'erne ikke er blevet fornyet, da adidas Originals indvarsler nytår med to premium "Metallic Toe" tager superstjernens legendariske shelltoe-konstruktion. Adidas Superstar Gold Toe og adidas Superstar Silver Toe Tager værdien af ​​ædelmetal til opgave, mens hver farveway har glatte hvide eller sorte læderoverdele til en mere traditionel juxtaposition. Selv tungen branding med trefoil logoet er fornyet med metalliske udskrifter, mens sidepanelet 'Superstar' ordmærke får en matchende guld eller sølv finish. Hvad synes du om udseendet?


Scroll up