#1

populaire silhouette zx flux

in JOBS Tue Nov 07, 2017 8:22 am
by yanmai • 2 Posts

Originals heeft zijn immens populaire NMD_R1 Adidas schoenen dames silhouet een elegante herstructurering gegeven met twee nieuwe reflecterende iteraties van de schoen in monochrome kleuren.
Originals gaf zijn immens populaire silhouette zx flux een elegante herstructurering met twee nieuwe reflecterende iteraties van de schoen in monochrome kleuren.
Adidas heeft een tweetal ZX Adidas schoenen heren silhouet ontsnappingskleuren bedacht. De eerste is de blauw / groene oorkleur, met een groene suede top met accenten van blauw, zilver en citrus, evenals een witte en blauwachtige middenzool eronder.
Dan is er een aluminium rode colorway met een grijs suède bovenwerk met zwarte, rode en tonische accenten, evenals een grijze middenzool die hieronder wordt behandeld. Gooi wat fluorescerende veters in voor extra aantrekkingskracht als slechte jongens een aantrekkelijke mix van oud en nieuw worden. Adidas Adidas schoenen sale is in vijf kleurstellingen bij het vieren van hun laatste vlaggenschip in de Engelse hoofdstad, het slimme merk heeft het ZX Change-silhouet uitgevoerd met een geprinte beeldsatelliet uit Londen hierboven.


Scroll up