#1

Nike Internationalist Geest Groen Opruiming

in Companies and Reviews. Tue Nov 07, 2017 11:09 am
by qilixiang • 2 Posts

[url=http://www.seeurfeet.com/nike-internationalist-dames-obsidiaan-stealth-deep-nachtblauw-geest-groen.html][img]http://www.seeurfeet.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x210/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/k/nkwmn-326.jpg[/img][/url]

De [url=http://www.seeurfeet.com/]Nike Internationalist Geest Groen Opruiming[/url] is een van Nike's go-to-modellen voor nieuwe sneakerboot- en levensstijlafleveringen in de afgelopen herfst / winter seizoenen. We hebben het iconische retroloopkanaal de Air Jordan 1 zien channelen, eer bewijzen aan de beruchte 'Escape'-esthetiek en terugkeren in een aantal verschillende textielsoorten, variërend van wol, suède en een klassiek nylon. Vandaag krijgen we een officiële blik op de gloednieuwe Nike Internationalist Mid Royal, een premium take die herinneringen aan de Nike Air Max 1 Royal zou moeten brengen dankzij een gedeconstrueerd bovenwerk van premium suède en een luxe Vachetta Tan-enkelband met gedetailleerde driehoekige details microperforaties.

De [url=http://www.seeurfeet.com/nike-sneakers/nike-internationalist]Nike Internationalist Stealth Goedkoop[/url] is al enkele jaren een uitgelichte retro in Nike Sportswear's lineup en NSW heeft de retro runner op een aantal manieren geüpdatet om je geïnteresseerd te houden. Er waren veel opties voor niet-naaien en drie Air Jordan 1-kleurvlakken waarnaar op dit silhouet wordt verwezen en die zeker heel wat aandacht hebben getrokken in 2016.

Nu is de [url=http://www.seeurfeet.com/nike-sneakers/nike-internationalist]Nike Internationalist Deep Nachtblauw Online Kopen[/url] JCRD terug met grafische prints met reflecterende 3M, Tape Swooshes en eenvoudige zwart of witte tonen. voor een nieuw ouderwetse twist. Bekijk hieronder een betere look en pak vandaag nog je paar uit internationale spots zoals Caliroots.

Dit is niet de eerste keer dat een Nike retro een klassieke Air Jordan 1 colorway heeft gekanaliseerd. Je herinnert je misschien dat de Nike Air Max 1 zich niet zo lang geleden richtte op de beruchte Banned 1s, en nu keert de Nike Internationalist van alle silhouetten terug met drie nieuwe colorways die je onmiddellijk zullen herinneren aan de eerste serie van Mike's eerste signature sneaker uit 1985. Gebruik makend van een nylon basis, combineert de uitgebreide [url=http://www.seeurfeet.com/nike-sneakers/nike-internationalist]Nike Internationalist Obsidiaan Sale nl[/url] een suède hielkap en lederen Swoosh voor een vertrouwde esthetiek die iedereen zal kalmeren zonder een Air Jordan 1 Retro High OG te dragen gedurende de rest van de herfst.

De [url=http://www.seeurfeet.com/nike-sneakers/nike-internationalist]Nike Internationalist Puur Platinum Sale Nederland[/url] is een beetje slordig geweest met willekeurige Jordanië-hints de laatste tijd. Er zijn twee Mid-paren geweest die elk verwijzen naar een klassieke Air Jordan 1-colorway in de vorm van een 'Shadow'- en' Royal'-esthetiek en nu doet het nieuwste paar zeker denken aan de fragmentontwerpsamenwerking van Hiroshi Fujiwara. De klassieke hardloopschoen krijgt een opknapbeurt dankzij een hoogwaardig leren bovenwerk dat ervoor zorgt dat koningsblauw en zwart vrij perfect kunnen samenvallen. Het is een vreemde combinatie, maar eentje die zeker is om iemand te kalmeren die een pauze nodig heeft van de hype of gewoon een Air Jordan 1-release mist en moeite heeft. Bekijk hieronder meer foto's.Last edited Tue Nov 07, 2017 11:15 am | Scroll up


Visitors
3 Members and 12 Guests are online.:
lolgavip, Geng Xuan, xingwang

We welcome our newest member: pearlz jerry
Board Statistics
The forum has 40056 topics and 42890 posts.

2 members have been online today:
Geng Xuan, lolgavip