#1

Het SS17 Pure Boost-pakket van Adidas combineert prestatie en stijl

in Companies and Reviews. Tue Nov 07, 2017 12:58 pm
by Sebastian Thorby • 6 Posts

Vorige week prees adidas zijn allesoverheersende Pure Boost-silhouet in vijf nieuwe kleurstellingen voor SS17. Hier bekijken we de zwarte en bordeauxrode en monochrome iteraties van de sneaker.[URL=http://www.nmdadidasnederland.com/adidas-superstar]superstar adidas dames sale[/URL] op Cop via de link hierboven wanneer de monochrome colorway 18 januari valt en de zwarte en bordeaux-versie de volgende week op 25 januari.

Gebouwd voor joggers, maar stijlvol genoeg voor dagelijks vrijetijdskleding, combineert de schoen zowel prestaties als stijl. Een bredere voorhoede is opgenomen voor ondersteuning bij het navigeren rond bochten in scherpe hoeken van de stad, [URL=http://www.nmdadidasnederland.com/adidas-superstar]superstar adidas dames[/URL]-rijs, terwijl de buitenzool wordt voorzien van verlengd rubber om te beschermen tegen slecht weer. Het rekwebontwerp zou extra grip en congruentie bieden met de Boost-middenzool.

Hardlopers over de hele wereld maken van steden hun speelplaats en gebruiken hun pistes als de ultieme manier om te verkennen, zei Pure Boost productmanager Stephan Schneider.adidas superster femme Met PureBOOST wilden we deze hardlopers de ultieme tool bieden om hun eigen grenzen te verleggen, en ga eerst voor het hoofd van de stad.

Industriële fabrieken waar 3D-printing en -robots on-demand sneakers produceren, vormen de kern van het plan. De productie zal ook gelokaliseerd worden, waardoor de kosten voor logistiek en toeleveringsketens worden geëlimineerd.adidas superstar pas cher Grootschalige productie bij de Duitse Speedfactory in Ansbach is gepland voor midden 2017, waarbij Adidas verwacht in de toekomst 500.000 schoenen per jaar te zullen maken. In de VS heeft [URL=http://www.nmdadidasnederland.com/adidas-stan-smith]adidas stan smith wit dames[/URL]
plannen aangekondigd om eind 2017 een Speedfactory in Atlanta te creëren.


Last edited Tue Nov 07, 2017 1:02 pm | Scroll up